7/4/14

Μπαζάρ για Καλό Σκοπό

Με αφορμή το Πάσχα αλλά κυρίως έπειτα από την συμμετοχή της ομάδας μας στην ετήσια τελετή "Αποτυπώματα" 2013-2014 του Σ.Κ.Ε.Π – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, αποφασίσαμε την διεξαγωγή ενός μπαζάρ του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου.

Ο Σ.Κ.Ε.Π ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως στόχο να κάνει οικεία την εικόνα της αναπηρίας (κινητικής, νοητικής και αισθητηριακής) σε παιδιά και νέους. Η προσωπική μας εμπειρία και επαφή με τα άτομα αυτά μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ενός τέτοιου σωματείου το οποίο φροντίζει καθημερινά για κάτι που το κράτος συχνά αδιαφορεί. Να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία άτομα με ειδικές ανάγκες!

Θέλοντας λοιπόν να στηρίξουμε το αξιόλογο έργο τους σας προσκαλούμε στο μπαζάρ μας για τις πασχαλινές, και όχι μόνο, αγορές σας. Θα μπορέσετε να βρείτε  λαμπάδες, κοσμήματα και κεριά, όλα φτιαγμένα από τα μέλη της ομάδας μας. Ακόμη, θα υπάρχουν κοσμήματα και μπλουζάκια φτιαγμένα από παιδιά του Σ.Κ.Ε.Π..

 Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τη Δευτέρα(7/4) από τις 15.00 μέχρι τις 19.00 και την Τρίτη(8/4) από τις 10.00 μέχρι τις 19.00.

Σας περιμένουμε στο μπαζάρ μας για να στηρίξουμε όλοι μαζί ένα σωματείο που μας έχει ανάγκη!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σ.Κ.Ε.Π.:
www.skep.gr

 Εύα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου