26/9/12

Συμβαίνει στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε …


Οι καθηγητές αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να προωθήσουν επιτέλους τη σχολή μας και με επικεφαλή τον κ. Ευαγγελάτο (καθηγητή του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας βεβαίως, βεβαίως) θα γυριστεί ένα βιντεάκι.

Τι βιντεάκι θα είναι αυτό;
Σκοπός του είναι να παρουσιάσει την Α.Σ.Ο.Ε.Ε ιστορικά,λειτουργικά,χρηστικά και πάει λέγοντας!Δηλαδή θα γίνουν αναφορές στην ιστορία της από το χτίσιμό της μέχρι σήμερα, στον τρόπο που λειτουργεί, στο θέμα χώρου που έχουμε…αλλά και στις πολιτιστικές και μη ομάδες της σχολής μας.Το «μη» πάει σε εμάς φυσικά,στην εθελοντική ομάδα «Get Involved» ! :D

Βέβαια για να γυριστεί ένα βίντεο χρειάζεται πολλή προσπάθεια από το συνεργείο, το σκηνοθέτη, το σεναριογράφο (ναι, το βιντεάκι είναι επαγγελματικό και διαθέτει όλους τους απαραίτητους συντελεστές) φοιτητές «ηθοποιούς» και το σημαντικότερο…φοιτητές-φοιτητές, δηλαδή όλα τα άτομα που θα είναι στο background της κάθε λήψης για να φαίνεται ότι η σχολή λειτουργεί και να παρουσιστεί σωστότερα το προφίλ της. Χωρίς τους φοιτητές Α.Σ.Ο.Ε.Ε δεν υπάρχει!

Όσοι από εσάς λοιπόν μπορούν να θυσιάσουν το Σάββατο τους και να είναι στις 8:00 το πρωί στη σχολή (γνωρίζω ότι είναι βάναυσο ένα τόσο πρωινό ξύπνημα το ιερό για όλους μας Σάββατο αλλά όπως είπα…είναι επαγγελματική δουλειά και πρέπει να είμαστε κι εμείς επαγγελματίες J )θα εκτιμηθεί δεόντος από όλους όσους εμπλέκονται σ’αυτό το εγχείρημα. Και η απόδειξη είναι ότι θα δώσουν σε όλους τους συμμετέχοντες μία ευχαριστήρια επιστολή, δια χειρός Πρύτανη παρακαλώ.Επίσης όλοι μας θα κερδίσουμε μία ενδιαφέρουσα εμπειρία η οποία όπως όλες μας οι εμπειρίες σίγουρα θα φανεί χρήσιμη!

Οπότε αγαπημένοι συμφοιτητές και αγαπημένες συμφοιτήτριες ελάτε όλοι να κάνουμε αυτό το βίντεο μοναδικό !

Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου