27/9/12

Νέα από τα social media


Πόσοι από εσάς γνωρίζετε το pinterest; To pinterest είναι ένα σχετικά νέο και ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι ακόμη τόσο διαδεδομένο στα ελληνικά δεδομένα, γιατί το Facebook ως κυρίαρχο social media έχει κατακλύσει την «αγορά».
Το pinterest διαφέρει από τα άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γιατί περιλαμβάνει μόνο εικόνες! Ούτε σχόλια, ούτε τραγούδια, ούτε άλλες δημοσιεύεις..Μόνο εικόνες.
Δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο pinterest, μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω facebook  ή και twitter. Κάνετε κλικ στις εικόνες των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν και να λαμβάνετε πληροφορίες. Είναι χωρισμένο σε κατηγορίες με θέματα όπως τέχνη, μουσική , μόδα, διασημότητες και ο,τιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να κάνετε like, follow ή pin it πάνω στις εικόνες. Επίσης, προσκαλείτε και φίλους  σας μέσω e-mail.
Το pinterest δημιουργήθηκε για να δημοσιεύετε και να μοιράζεστε συλλογές εικόνων, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα. Έτσι, η περιήγηση σας στο web για αναζήτηση εικόνων γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Οι ενέργειες στο pinterest αφορούν καρφίτσωμα των εικόνων σαν «post- it». Είναι πολύ διαδραστικό και πολύ διασκεδαστικό.! 
Δείτε το http://pinterest.com/, θα σας αρέσει!

Χριστίνα Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου