27/9/12

Νυχτοπερπατήματα


Το Μέγαρο Μουσικής κρύβει στον χώρο του έναν όχι και τόσο άγνωστο θησαυρό.
Το θησαυρό αυτό ανακαλύψαμε τον Ιούνιο τρία Get Involv-άκια καθώς η διεύθυνση του Μεγάρου άνοιξε για λίγο το σεντούκι του. Δεν αναφέρομαι σε τίποτα άλλο από τον κήπο του που άνοιξε τις πόρτες του για μια υπαίθρια και άκρως καλοκαιρινή συναυλία. Η θερινή αυτή εμπειρία ήταν, κατά τη γνώμη μου, μαγική.  Βεβαίως, βοήθησε το γεγονός ότι είχαμε προσέλθει κατάλληλα εξοπλισμένοι... με τραπεζομάντιλο, σπιτικά γλυκά, δροσερό κρασί και φυσικά την καλύτερη παρέα.

Για καλή μας τύχη, το Μέγαρο Μουσικής μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσουμε την όμορφη εκείνη νύχτα καθώς ξανανοίγει τις πόρτες του κήπου του την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά οι μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν θα προέρχονται από την Αργεντινή, την Αγγλία αλλά και την Ελλάδα με βασικό άξονα το Αργεντίνικο Τάνγκο.

Όπως καταλαβαίνετε εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί για να σας μεταφέρουμε αργότερα τις εντυπώσεις μας. Άλλωστε, για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να ξαπλώσουμε στο γρασίδι μέσα στο κέντρο της Αθήνας και να ταξιδέψουμε νοερά ως την άλλη άκρη του κόσμου... πόσο συχνά έχουμε άραγε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό;

Γενική είσοδος : 5 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=913

η φωτογραφία είναι από εκείνη την ημέρα του Ιουνίου για να καταλάβετε πόσο ωραία είχαμε περάσει...
Νίκη Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου