28/9/12

Τα λεφτά μας πίσω….


Με αυτή την ιδεολογία λειτουργεί το σύστημα «MoneyBack» εξαργυρώνοντας  εισιτήρια από όλα τα Μ.Μ.Μ. και επιστρέφοντας την αξία τους μέσω των συμβεβλημένων επιχειρήσεων, οι οποίες όλο και αυξάνονται!
Τώρα πια υπάρχει λόγος (πέραν του συναισθηματικού) να κρατάμε εισιτήρια από ταξίδια εντός κι εκτός Ελλάδας αλλά και να μην πετάμε τα εισιτήρια από τις καθημερινές μας μεταφορές.
Το σήμα που βλέπετε υπάρχει στις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το σύστημα.Όταν πληρώνετε στα καταστήματα που συνεργάζονται δίνετε και τα εισιτήρια που έχετε μαζέψει…βάσει της κλίμακας εξαργύρωσης υπολογίζεται η τελική μείωση στο ποσό πληρωμής!  
Μας φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και με το που εντοπίσαμε το πρώτο ενημερωτικό stand ρωτήσαμε και μάθαμε κάποια πράγματα παραπάνω!
Η «MoneyBack» είναι μία καθαρά ελληνική πρωτοβουλία η οποία υφίσταται εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο (γι’αυτό δεν είναι και τόσο διαδεδομένη).Έχει διπλό όφελος: και για τους επιβάτες αλλά και για το περιβάλλον(αντί να καταλήγουν στα σκουπίδια τα εισιτήρια δίνονται στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις και μετέπειτα ανακυκλώνονται). Στο σύστημα συμμετέχουν εισιτήρια από όλα τα Μ.Μ.Μ. τα οποία αναγράφουν  την αξία τους σε ευρώ (ακόμη και τα αποκόμματα στα οποία φαίνεται η αξία) ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής τους.
Το «MoneyBack» είναι ένας έξυπνος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων ο οποίος είναι πολύ εύκολο να υιοθετηθεί από όλους μας!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελένη Κ.-Ιωάννα Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου