1/10/12

Δεινόσαυροι στην Αθήνα;


Κι όμως είναι αλήθεια!25 δεινόσαυροι από την Παταγονία που τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης καταφθάνουν στην Αθήνα.

Σε μία έκταση 1000 τ.μ. στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή,δίπλα στο Μπάτμιντον θα μας περιμένουν όλους να τους θαυμάσουμε.Η ίδια έκθεση στην Κρήτη προσέλκυσε πάνω από 85.000 άτομα!

Ανάμεσα στους δεινόσαυρους βρίσκεται ο μεγαλύτερος χερσαίος σαρκοφάγος που βρέθηκε ποτέ («ξαδερφάκι» του T-Rex), ο «αγαθός γίγαντας» ( δηλαδή φυτοφάγος) Rebbachisaurus Τessonei και ο Megaraptor Νamunhuaiquii με το υπερμεγέθες…νύχι! Αυτοί και άλλοι πολλοί συγγενείς τους θα εκτίθενται για περίπου έξι μήνες αρχίζοντας από σήμερα.

Εκτός από τους εντυπωσιακούς δεινόσαυρους η έκθεση περιλαμβάνει ιχνο-απολιθώματα, ιχθυόσαυρους και κάποια πρώιμα πτηνά ενώ υπάρχουν και 12 σταθμοί με διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ένα σαραντάλεπτο ντοκιμαντέρ και κάποιες 3D αναπαραστάσεις ποικίλου ενδιαφέροντος.

Η έκθεση θα λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας, πρωί και απόγευμα.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ για τους ενήλικες και 4 ευρώ για τα παιδιά ενώ υπάρχουν διάφορα πακέτα ειδικών κατηγοριών (εκπαιδευτικοί, ομάδες, οικογένειες, πολλαπλές επισκέψεις)

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9 πμ.-8 μμ.
Σάββατο - Κυριακή 10 πμ. 9 μμ.

Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου