3/4/13

Job Fair Athens 2013


Ένα ακόμη  Job Fair Athens είναι γεγονός!

Δεν έχεις ακούσει τί είναι ? Ήρθε η ώρα να μάθεις, λοιπόν!

Το Job Fair Athens είναι μία ημέρα σταδιοδρομίας με εθελοντικό χαρακτήρα, μη κερδοσκοπικό, που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά από φοιτητές απευθυνόμενους σε φοιτητές! Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens(Electrical Engineering Student European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B.(Institute of Electrical and Electronics Engineers),σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μέχρι τώρα έχουν συμμετάσχει 61 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και την έχουν επισκεφθεί πάνω από 2000 φοιτητές και απόφοιτοι από όλες τις οικονομικές και τεχνικές σχολές της χώρας!

Ο σκοπός αυτής της ιδιαίτερα δραστήριας, για όλους τους ενδιαφερόμενους, μέρας είναι να έρθουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για τις νέες θέσεις εργασίας αλλά και τις νέες θέσεις πρακτικής άσκησης που υπάρχουν στις εταιρείες που θα φιλοξενηθούν στο χώρο της εκδήλωσης.

Σε μία περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό για την επαγγελματική μας πορεία να συμμετέχουμε σε ενέργειες αυτού του είδους. Μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να μάθουμε:

  • ~   Πώς πρέπει να είναι δομημένο το βιογραφικό μας για να είναι ελκυστικό και ανταγωνιστικό.
  • ~   Τί είναι σημαντικό να ξέρουμε προτού παρουσιαστούμε σε κάποια συνέντευξη.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε– και εμείς και εσείς - ομιλίες σχετικές με θέματα που επιλέχθηκαν από τον καθένα μας όπως « επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα της κρίσης», « εμπειρίες από καταξιωμένους νέους επιχειρηματίες», « startups : πώς ξεκινώ? Πώς πρέπει να συνεχίσω? » αλλά και πολλές άλλες.

Όπως καταλαβαίνετε είναι καίρια η παρουσία μας εκεί!

  • Πού?  Τεχνόπολις – Γκάζι
  • Πότε?  Τετάρτη 3/4 και Πέμπτη 4/4
  • Τί ώρα?  απο 10:00πμ μέχρι 17:00μμ


Be there!

 Και όπως έχει ειπωθεί σοφά και παλαιότερα... expand your networking guys! ;) 

Ελένη-Μαρία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου