24/10/12

Μία γεμάτη μέρα step 1:Η υποδοχή


Προχθές σας ενημέρωσα για τη γεμάτη μέρα μας και ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να τη μοιραζόμαστε μαζί σας!

Η τελετή πρωτοετών ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και πολύ πιο διαδραστική και οργανωμένη από τις προηγούμενες χρονιές.  Υπήρχε ενεργή συμμετοχή από όλες τις πολιτιστικές ομάδες του Ο.Π.Α στα πλαίσια της τελετής υποδοχής (κυρίως από τις καλλιτεχνικές ομάδες) αλλά και στον εξωτερικό χώρο όπου όλοι με καλή διάθεση ενημερώναμε για τις δραστηριότητές μας. Και αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι αν και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα τραπεζάκια των ομάδων υπήρχαν λιχουδιές (και ως γνωστών οι φοιτητές δύσκολα αντιστεκόμαστε!) πολλά άτομα ενδιαφέρθηκαν να πλησιάσουν, να ρωτήσουν και να μάθουν για τις δραστηριότητες μας.

Ως Get Involved ενημερώσαμε για τις δράσεις μας, φωτογραφηθήκαμε και φωτογραφήσαμε (όπως έχετε παρατηρήσει αγαπάμε το σπορ και διαθέτουμε αρκετούς καλλιτέχνες στην ομάδα!!) και γνωρίσαμε καινούργια παιδιά που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε δράσεις που θα κάνουμε (preview των δράσεων θα ανεβάσουμε σύντομα ;) ).

Σας παραθέτουμε λίγες από τις φωτογραφίες μας και μπορείτε εντός ολίγων ημερών (ή και ωρών J ) να δείτε περισσότερες στη σελίδα μας στο facebook.
Stay tuned!










Ελένη Κ.- Ειρήνη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου