22/10/12

Μία γεμάτη μέρα!


Ξυπνήσαμε όλοι οι Get Involv-ίτες πρωί πρωί σήμερα και πήγαμε να υποδεχτούμε τους νέους φοιτητές και ιδιαίτερα τους μαρκετίστες. Η τελετή υποδοχής έγινε στο αμφιθέατρο Αντωδιάδου (του Ο.Π.Α φυσικά) και είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση από πρωτοετείς και μη. Οι «μη» ήταν όλες οι πολιτιστικές ομάδες της φοιτητικής λέσχης οι οποίες έκαναν αισθητή την παρουσία τους με στόχο να ενημερώσουν και να εμπλέξουν τους «νέους» στα δρώμενα της σχολής.

Μία ευχάριστη έκπληξη για μας ήταν το βίντεο της σχολής το οποίο παίχτηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση .Έχοντας δουλέψει πάνω από 12 ώρες μαζί με αρκετά παιδιά ακόμα και τους επαγγελματίες (καθηγητές,συνεργείο κτλ ) που το οργάνωσαν, το καμαρώσαμε! Είναι όντως πολύ σημαντικό να βλέπεις κάτι στο οποίο συμμετείχες να ολοκληρώνεται. Όταν ανέβει το βίντεο στο internet θα φροντίσουμε να το καμαρώσετε κι εσείς!

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη ήταν το site για τα 20 χρόνια του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας το οποίο ανέβηκε σήμερα στο διαδίκτυο. Με μεγάλη χαρά μπορώ να πω ότι υπάρχει και μία σελίδα για την ομάδα μας η οποία αναφέρει ποιοι είμαστε και κάποιες από τις δράσεις μας. Μπορεί να φαίνεται κάτι απλό αλλά είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ότι το τμήμα σου είναι περήφανο για σένα και σε συμπεριλαμβάνει στην επετειακή «έκδοσή» του.

Από όλες τις απόψεις ,λοιπόν, η σημερινή μέρα ήταν μία γεμάτη μέρα. Γνωρίσαμε νέα παιδιά που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, είδαμε το βιντεάκι για το οποίο τόσο κουραστήκαμε και γεμίσαμε περηφάνεια με το site για τα «γενέθλια» του τμήματος. J
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση!


Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου