29/4/14

Όλες του κόσμου οι Κυριακές…

Πριν από τις διακοπές του Πάσχα κάναμε ένα φιλανθρωπικό bazaar με στόχο να ενισχύσουμε το Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους  (Σ.Κ.Ε.Π.)  και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας. Χάρις σε όλους εσάς ο στόχος μας επιτεύχθηκε!

Επιστρέψαμε λοιπόν όλοι από τις διακοπές μας και ήρθε η ώρα να δώσουμε τα χρήματα στο Σ.Κ.Ε.Π. αλλά κυρίως να γνωρίσουμε την πρόεδρό του, την κ. Κρητικού Αθηνά. Κανονίσαμε λοιπόν να πάμε για καφέ.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις μιλήσαμε αρκετά, μοιραστήκαμε εμπειρίες και η συζήτηση δεν είχε τέλος (κοριτσοπαρέα βλέπετε).


Η κ. Κρητικού μας εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Σ.Κ.Ε.Π., τις αρμοδιότητες καθενός από τα μέλη της ομάδας που το συντονίζει, μας έδωσε πολλές συμβουλές και μας μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια του σωματείου της. Εμείς από την πλευρά μας, της μιλήσαμε για τη δομή της ομάδα μας, για το πώς αντιμετωπίζουμε κάθε νέα δράση που κάνουμε και για τους λόγους που είναι σημαντική –για κάθε μία από εμάς ξεχωριστά – η get involved.

Οι ώρες περνούσαν, η συζήτηση φούντωνε και η στάθμη του καφέ μειωνόταν διαρκώς. Μέχρι που ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε.

Φεύγοντας από την Πανόρμου σκεφτόμουν, πως μπορεί η αφορμή της συνάντησης να ήταν να δώσουμε στην πρόεδρο του Σ.Κ.Ε.Π. τα χρήματα που συλλέξαμε, αλλά ήταν το μόνο θέμα που δε μας απασχόλησε. Εκτός από το άγχος της Ελένης που είχε τα χρήματα και τις ευχαριστίες και από τις δύο πλευρές όταν τα δώσαμε, την υπόλοιπη ώρα ήμασταν μία παρέα που αντί να συζητά για τις νέες τάσεις της μόδας, μιλούσε για τον εθελοντισμό.


Είναι πολύ όμορφο τελικά, να βλέπεις ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται σαν εσένα, που κάνουν τη διαφορά και που σε στηρίζουν και πιστεύουν σε σένα. Μπορεί να φταίει και η Άνοιξη για όλη αυτή την αισιοδοξία, αλλά πιστεύω πως θα επανέλθουμε δριμύτεροι!

Όσοι δε γνωρίζετε το Σ.Κ.Ε.Π., αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα  του. Αξίζει!

Ελένη Κ. και Μαριάννα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου