13/4/13

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας


Ο Απρίλιος έχει μπει για τα καλά και μαζί του όλα τα ενδιαφέροντα events και οι εκδηλώσεις!

Ξεκίνησε δυναμικά με το Job Fair Athens 2013 όπου βιώσαμε μία ξεχωριστή εμπειρία, κερδίσαμε γνώσεις, γνωρίσαμε άτομα και διευρύναμε τον «κύκλο» μας. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή του Απρίλη...

Δύο εβδομάδες μετά έρχεται το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας το οποίο απευθύνεται σε νέους και νέες κυρίως, 18-35 ετών. Θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή πάνω από 150 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ποιός είναι βασικός στόχος του Πανοράματος?

Να ενημερωθούν οι νέοι άνθρωποι, δηλαδή εμείς, μέσα από 34 εισηγήσεις, σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.



Ποιά ήταν τα εφόδια που χρειαστήκαν για να φτάσουν ως εδώ? Τί είναι αυτό που τους κινητοποιεί και συνεχίσουν χωρίς να «μιζεριάζουν» βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω τους? Όλα αυτά και πολλά ακόμη είναι ερωτήματα στα οποία μπορείτε να λάβετε απάντηση αν επισκεφθείτε το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας αυτή τη χρονιά.

Και όμως υπάρχει και συνέχεια...

Υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε 34 πάνελ και 150 ομιλητές οι περισσότεροι απο τους οποίους σίγουρα θα σας εμπνέυσουν για να μην πω ότι θα σας ενεργοποιήσουν κατευθείαν. Μη διστάσετε να «αρπάξετε» την κάθε επιχειρηματική και μη δραστηριότητα που σας αρέσει!

Ακόμη, όσοι τυχεροί επισκεφθείτε το Πανόραμα, μην διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας και να δείτε το ειδικό έντυπο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις Business Days! Ενημερωθείτε για το εταιρικό προφίλ των επιχειρήσεων που συμμετέχουν οι οποίες επαναδραστηριοποιήθηκαν φέτος απο τον κο Ιορδάνη Λαδόπουλο, τον διοργανωτή του Πανοράματος για 3ο χρόνο.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας πέρυσι και το μόνο που έχω να σας πω είναι πως το εισιτήριο των 5 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στις εμπειρίες, στις γνωριμίες και στις πληροφορίες που θα κερδίσετε απο αυτές τις μέρες. Γι’αυτό λοιπόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανοράματος (http://www.pan-orama.org/) ευθύς αμέσως και σπεύστε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί χανόμαστε!!!  (ή μάλλον για να μην χαθούμε απο δω και πέρα!)

Δεύτερη μέρα σήμερα και αύριο η τελευταία...!! Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σας για να τις συζητήσουμε J

Ελένη- Μαρία Τ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου