12/12/12

Meet Greece 2.0


Ένα νόμισμα (όποιο και αν είναι αυτό) έχει πάντα δύο όψεις: Στο δικό μας η μία όψη λέγει ότι «...η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας είναι κρίσιμη και όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν την Ελλάδα για να βρουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό». Η άλλη όψη είναι εκείνη που λέει : «...μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση, ίσως και τη δυσκολότερη στην ιστορία της, αλλά τέτοιες οικονομικές περίοδοι εμφανίζουν και πολλές ευκαιρίες για τα άτομα που θα τις διεκδικήσουν...». Επειδή λοιπόν, προσωπικά στηρίζω την δεύτερη άποψη και επειδή δεν έχει έρθει το «τέλος του κόσμου» (όπως πολλοί ισχυρίζονται) έχω να σας προτείνω το παρακάτω διήμερο!

Ο λόγος για το συνέδριο με τίτλο «Meet Greece v2.0» το οποίο πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, υπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στόχος του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη επιχειρηματικών- και όχι μόνο- δραστηριοτήτων νέων ανθρώπων οι οποίοι έχουν πετύχει να κάνουν τα όνειρα και τις ιδέες τους πραγματικότητα παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο είναι η καινοτομία, ο εθελοντισμός, η εκπαίδευση αλλά και η επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αντιπροσωπευτικοί ομιλητές του πνεύματος της εκδήλωσης είναι ο κ. Joe Trippi, παγκόσμιας φήμης ειδικός των νέων μέσων και της πολιτικής επικοινωνίας, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής των εργασιών της πρώτης μέρας, καθώς επίσης και ο κ. Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής του Taxibeat, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής της δεύτερης ημέρας.

Το συνέδριο αυτό λαμβάνει χώρα στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Χώρο Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λ.Συγγρού 103-105 απο τις 10 το πρωί εως τις 7 το απόγευμα. Θα είναι ανοιχτό για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει και θα προβληθεί και στο διαδίκτυο ζωντανά!

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γνωρίσετε ανθρώπους που πίστεψαν στον εαυτό τους και πέτυχαν τους στόχους τους...

Expand your networking!


*Περισσότερες πληροφορίες:
http://meetgreecev2.gr/?page_id=5


http://www.facebook.com/MeetGreecev2


Ελένη- Μαρία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου