30/11/12

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας:Απολογισμός 20 χρόνων!


Τη Δευτέρα όπως σας είχαμε ενημερώσει το τμήμα μας είχε «πάρτυ» για τα γενέθλια του.
Περίπου δέκα άτομα ξεκινήσαμε από νωρίς το πρωί να φουσκώνουμε και να κρεμάμε μπαλόνια, να στήνουμε κολάζ και να κολλάμε φωτογραφίες στο χώρο που θα γινόταν η εκδήλωση. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν περισσότεροι και η προετοιμασία συνεχιζόταν πυρετωδώς.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης όλα ήταν έτοιμα. Στημένα stands, στολισμένοι τοίχοι και χαρούμενη διάθεση είχαν γεμίσει το χώρο! Μετά από περίπου ένα μήνα συναντήσεων για την οργάνωση των «γενεθλίων» είχε φτάσει η ώρα να τα γιορτάσουμε.

Λίγο μετά τις πέντε άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι. Τους καλωσορίσαμε και χαρήκαμε βλέποντας ότι πολλοί ακόμη τους διαδέχτηκαν. Φάνηκαν να εκτιμούν την προσπάθεια μας για το στήσιμο του χώρου στον οποίο υπήρχαν stands προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, αποφοίτων, της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και της Get Involved φυσικά! J

Στις έξι το αμφιθέατρο είχε γεμίσει ασφυκτικά και άρχισε η εκδήλωση. Ο πρόεδρος του τμήματος και ο πρύτανης ευχήθηκαν και ξεκίνησε η «γιορτή». Δύο φοιτητές μίλησαν για την εμπειρία τους στο τμήμα (εκπροσωπώντας όλους μας επάξια!), ακολούθησαν συζητήσεις για το χώρο του μάρκετινγκ και παρουσιάστηκαν δύο βίντεο για το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Όλα ήταν πολύ ενδιαφέροντα αλλά ξέφυγαν από τον χρονικό προγραμματισμό (περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε) και στο τέλος είχαμε μείνει λίγοι και καλοί. Οι «λίγοι και καλοί» αφού φάγαμε τυροπιτάκια και ήπιαμε κρασί σβήσαμε την τούρτα (όπως όλοι ξέρουμε γενέθλια και τούρτα πάνε μαζί!).


Ο πρόεδρος του τμήματος, κ. Αυλωνίτης συζητά με τους πρώτους αποφοίτους.



Ραντεβού ξανά στα τριακοστά γενέθλια του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για ένα ακόμη μεγαλύτερο «πάρτυ»!

Οι πρώτοι απόφοιτοι του τμήματός μας τους οποίους είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε
Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου