8/10/12

Ανθισμένο φθινόπωρο στην Αθήνα


Το μονότονο και άχρωμο κέντρο της Αθήνας έρχεται να ζωντανέψει η έκθεση ανθοκομικής του Συνεταιρισμού Φυτοριούχων Αττικής.Κάθε χρόνο «καταλαμβάνουν» την πλατεία Κοτζιά και για περίπου δύο εβδομάδες την ομορφαίνουν με τα υπέροχα λουλούδια τους.
Όσοι είναι επίδοξοι κηπουροί σίγουρα θα βρουν στην έκθεση αυτό που ψάχνουν και όσο ψάχνουν θα ανταλλάξουν χρήσιμες συμβουλές περί ανθοκομικής με άλλους περιπλανώμενους και με τα μέλη του συλλόγου. Όσοι πάλι θέλουν να κάνουν μια βόλτα στη «φύση» μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα στους πάγκους και να απολαύσουν τις υπέροχες μυρωδιές και τα μοναδικά χρώματα.
Ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεστε για λουλούδια, πράσινο, χρώματα και συμβουλές είναι αναγκαίο να πάτε μιας και κάθε χρόνο η έκθεση βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παρευρισκόμενων.Ίσως είναι η «μαγεία» των λουλουδιών, ίσως πάλι η καλή διάθεση που προκύπτει από μια όμορφη βόλτα πάντως σχεδόν όλοι είναι εύθυμοι, φιλικοί κι έτοιμοι να ανοίξουν συζήτηση περί λουλουδιών και μη με όποιον σταθεί δίπλα τους.
Μέχρι τις 21/10 δίνεται σε όλους μας η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη «φύση», να νοιαστούμε για την παραμελημένη οικολογική μας συνείδηση και να κάνουμε τη βόλτα μας στην πολύχρωμη πλατεία Κοτζιά!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 9:00-21:00

Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου