16/12/14

Πόσο γρήγορα μπορείς να φτάσεις στην Α31;


Ουφ, πάλι άργησα σήμερα! Γρήγορα στην Α31!

Αν εσύ χρειάζεσαι 5 λεπτά για να φτάσεις, κάποιοι συμφοιτητές σου χρειάζονται πολύ παραπάνω…

Η εθελοντική ομάδα «Get Involved» σε συνεργασία με τον Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους) σου προτείνει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ., να μπεις στη θέση των συμφοιτητών σου με κινητική αναπηρία, και να προσπαθήσεις να πλοηγηθείς στη σχολή μας με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Αν σου φαίνεται παράξενο, αν δεν το έχεις ξανακάνει, αν έχεις σκεφτεί πώς είναι να μετακινείσαι με αναπηρικό αμαξίδιο, μα πάνω απ’ όλα, αν ποτέ δεν σε απασχόλησε, σε προ(Σ)καλούμε να το δοκιμάσεις. Είναι ευκαιρία να ενημερωθείς και κυρίως να αισθανθείς!Πώς είναι άραγε η ζωή των ατόμων με αναπηρίες; Ποιες είναι οι ανάγκες τους;

Στη συνέχεια, θα συγκεντρωθούμε στη 1 μ.μ., στην Α31, με σκοπό να συζητήσουμε με συμφοιτητές μας με αισθητηριακή αναπηρία, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στην καταγραφή των προβλημάτων της σχολής μας, και στην από κοινού συζήτηση για τη λύση αυτών. Είναι ώρα να αλλάξουμε στάση και να εφαρμόσουμε ό,τι αλλαγές διευκολύνουν την καθημερινότητα πολλών συμφοιτητών μας εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

Εμείς πιστεύουμε ότι η ψυχή μπορεί να παραμένει πάντα φωτεινή και γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εκεί.


Εσύ?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου