11/12/13

Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός?


Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε εκδήλωση με θέμα το ρόλο του Μάρκετινγκ στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (Μ.Κ.Ο.).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από άτομα που δραστηριοποιούνται σε μεγάλους αλλά και μικρότερους Μ.Κ.Ο., μιλώντας για τις καλές πρακτικές που έχουν ακολουθήσει, για λάθη που έχουν κάνει αλλά και για προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην πορεία τους μέχρι σήμερα, αναφορικά με τις λειτουργίες του μάρκετινγκ και τις εφαρμογές του σε τέτοιου είδους οργανισμούς.


Η ανάγκη για προσφορά προς αυτούς που έχουν όλο και περισσότερες ανάγκες που αδυνατούν, όμως, να καλύψουν, είναι επιτακτική στις μέρες μας. Πολλοί Μ.Κ.Ο. πραγματοποιούν σημαντικό έργο, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό, και είναι σημαντικό να συνεχίσουν, γι’αυτό και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Το έργο τους αυτό, καταφέρνουν να το προωθήσουν και να το επεκτείνουν μέσα από πρακτικές, κάποιες από τις οποίες θα μοιραστούν με όλους μας στην εκδήλωση «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο».

Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης!


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο event στο facebook ή να μας στείλετε e-mail με ό,τι απορίες έχετε.



Αμαλία και Ελένη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου