15/5/12

Βοηθήστε διασκεδάζοντας!

   Τι θα λέγατε να περάσετε μια ανεπανάληπτη βραδιά σε μια ταράτσα στο κέντρο της πόλης γεμάτη με κόσμο, μουσική, θετική ενέργεια και τα αστέρια από πάνω; Και το καλύτερο : τι θα λέγατε ενώ διασκεδάζετε με τους φίλους σας χορεύοντας, να βοηθάτε μια Μ.Κ.Ο. που πραγματικά σας χρειάζεται; Κάποτε σας είχαμε υποσχεθεί πολλά και ωραία πράγματα! Και τώρα ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε όχι μόνο εμάς αλλά και μια άλλη M.K.O. που έχει την ανάγκη σας, την "Κιβωτό του Κόσμου"! Αυτήν την Παρασκευή 18 Μαΐου διοργανώνουμε ένα super duper party στις 45 μοίρες (roof) και σας περιμένουμε όλους εκεί!
   Πώς όμως θα βοηθήσετε την Κιβωτό; Όταν φτάσετε στο μαγαζί, μην ξεχάσετε να ψάξετε για τα μέλη της ομάδας μας ή απλά πείτε στην είσοδο ότι είστε από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Έτσι θα πάρετε στα χέρια σας ένα κουπόνι που πρέπει να το παραδώσετε στο μπαρ όταν θα πάρετε το ποτό σας, βοηθώντας να μαζευτούν χρήματα για το φιλανθρωπικό μας σκοπό!
   Στο πάρτυ θα μας διασκεδάσουν με ρόκ μουσική γνωστές εκπομπές του ραδιοφώνου Ο.Π.Α. radio του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να διατεθούν τα έσοδα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για την αγορά ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.
 
  ➭Η Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού, χωρίς ιατρική φροντίδα, από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς.

Διασκεδάζοντας στο πάρτυ μας μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά!

 ➭To party θα γίνει στις 45 μοίρες(roof) που βρίσκεται στο Γκάζι, Βουτάδων και Ιάκχου 18 (μπλε γραμμή Μετρό, στάση Κεραμεικός).

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την βραδιά επισκεφτείτε το:
https://www.facebook.com/events/378140445566142

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου