27/3/12

Κάντε τα γενέθλιά σας δώρο!

   Πώς θα σας φαινόταν να δωρίσετε τα γενέθλιά σας σε ένα παιδί;
Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι δυνατό με έναν πολύ απλό τρόπο. Μέσω της εκστρατείας "Give Up Your Water" μας δίνεται η δυνατότητα να χαρίσουμε χαμόγελα στα άτυχα παιδιά αυτού του κόσμου. Η διαδικασία είναι απλούστατη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε από γονείς και φίλους, αντί να σας κάνουν κάποιο δώρο, να δωρίσουν τα χρήματα που θα ξόδευαν στο δώρο σας σε προγράμματα παροχής καθαρού νερού. Και για να αντιληφθείτε τη διαφορά που θα κάνει ακόμη και η μικρότερη δωρεά σας θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι από ένα και μόνο πρόγραμμα τροφοδοτούνται 250 άτομα. Αυτό ισοδυναμεί (για εμένα τουλάχιστον) με 250 χαμόγελα.
   Φυσικά, πολλοί θα αναρωτιέστε όπως πολλές φορές συμβαίνει με ποιό τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι τα χρήματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας απαντήσω ότι η συγκεκριμένη εκστρατεία έχει εξασφαλίσει τη συνεχή και άμεση ενημέρωσή σας ως προς τη πρόοδο του προγράμματος. Μετά τη δωρεά θα σας παρέχεται φωτογραφία και συγκεκριμένες συντεταγμένες GPS της τοποθεσίας του προγράμματος που χρηματοδοτείτε. Επίσης, θα μπορείτε να το βλέπετε στο Google Maps ενώ θα σας δοθεί και το όνομα του χωριού στο οποίο παρέχετε τη βοήθεια σας.
   Κατα τη δική μου γνώμη, λοιπόν, αξίζει να κάνουμε δώρο σε ένα παιδί τα γενέθλια μας. Ίσως να είναι το πιο πολύτιμο δώρο που θα λάβει ποτέ.
 Νίκη

Για όσους ενδιαφέρονται το link είναι : mycharitywater.org/birthdays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου