5/12/11


4 σχόλια:

  1. Καλή η πρωτοβουλία, αλλά γιατί "get involved"; Σε Έλληνες απευθύνεστε για σε Άγγλους; Ή μήπως θέλουμε να συντηρήσουμε το φαινόμενο οι Έλληνες να νιώθουν πιο άνετα με τα αγγλικά παρά με τα ελληνικά; Κρίμα, απλά κρίμα. Δυστυχώς δεν μου'ρχεται καμιά καλή ιδέα για εναλλακτικό όνομα. Τόσοι έξυπνοι διαφημιστές και μαρκετίστες υπάρχουν...Πχ: ενΔια-φερθείτε, c-metexo...(παρόλο που απεχθάνομαι τα greeklish, ίσως τελικά είναι ένα καλό εργαλείο για λογοπαίγνια που κινούνται ανάμεσα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το link http://www.facebook.com/get involved . που παραθέτετε δε λειτουργεί. Σε μένα τουλάχιστον. Είναι σίγουρα σωστά γραμμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ xyz ευχαριστούμε καταρχάς για το ενδιαφέρον σας. Το να ονομαστούμε "Get Involved" ήταν μια αυθόρμητη απόφαση. Τώρα πια είναι αλήθεια ότι και εμείς θα προτιμούσαμε ένα ελληνικό όνομα… Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε όνομα σε αυτήν την φάση καθώς έχει ήδη καθιερωθεί. Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να χτίσουμε το ότι είμαστε σήμερα, και το όνομα μας είναι μέρος αυτού.. Αν και γενικότερα πιστεύουμε ότι δεν υποβαθμίζει ούτε τον χαρακτήρα της δράσης μας ούτε την προσπάθεια που κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jimi, έχεις δίκιο!! Το διορθώσαμε και ευχαριστούμε πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή